avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divortul , un stres prin care treci cu sau fara voia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divortul , un stres prin care treci cu sau fara voia ta atunci cand nu-ti alegi bine persoana !

Pe scurt , am avut prima ''sedinta'' de divort acum pe 6 aprilie ,,,si din nefericire ,,,,spun nefericire ca sunt prea bun pentru o femeie ce ma distrus intr-utotul !
Pacat ca abia la 31 de ani mi-am dat seama ca femeia te distruge ,,si nu rapid ,,,incet , lent ,,,pana ajungi depresiv !
Deci ,,am dat acceptul pe 6 ,,am lasat-o cu tot ,,copilul care -l doresc mai mult decat ziua de mine ,,,masina ,,,tot ,,asta ca vreau fericirea ei ,,nu stres ,,,,dar ,,,am aflat cu stupoare ca defapt se desparte de mine pentru altul ,,,,
Intrebare ,,,dupa ce la prima ''sedinta' in tribunakl ,,,am spus ca sunt de acord cu divortul ,,,cu numele, ,,cu divort prin acord ,,culpa comuna ,,,,e legal ,,,normal sa ma razgandesc la a doua ? Spunand ca am aflat de ce facce ? ...Sau nu ma baga nimeni in seama ! :|
buna ziua
mai exista o a doua sedinta ?????dupa cum spuneti ca ati fost deacord cu totul eu cred ca s-a pronuntat deja instanta pe un divort pe culpa comuna ....
av daniela
[EDITAT]a doua vine ,,este pe 18 mai [EDITAT]
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2011
ContSters20980, utilizator
Sa va explic , prima a fost pe sase ,,,si am spus ca sunt de acord ,,,,dar ,,,ne-a mai chemat pe 18 mai ,,,de ce ,,nu stiu ....nu vreau sa nu divortez ,,,numai sa nu o mai las cu numele meu ,,,si multe altele ! :)
aveti posibilitatea sa solicitatati respingerea cererii cu privire la pastrarea numelui comun avut in timpul casatoriei si revenirea la numele purtat anterior casatoriei. exista si o cale de atac daca solicitarea va este respinsa. din cite am observat, la loterie se cistiga mai lesne ca in viata... rabdare si... rabdare va doresc!
Va multumesc Domnul Catalin .
Nu vreau atac ,,caci nu rezolv nimic ,,,numai ca sincer ,, imi este rusine ca aceasta femeie sa-mi poarta numele meu si al copilului desi va ramane la ea ca asa gandeste legea din Romania !
In caz ca , am nevoie de un avocat ? Pot contacta din Italia in Romania ,,,sau sa fiu prezent ?:|Sau de ce nu pe dumneavoastra sau alt avocat daca stiti ,,divort ?

Alte discuții în legătură

Divort ... probe in proces valentin_76 valentin_76 Buna seara. Am si eu o intrebare in legatura cu un proces de divort... Doi soti convin ca nu mai pot continua casatoria si hottarasc sa divorteze. El ... (vezi toată discuția)
Divortul se poate pronunta fara acordul paratei marian-cristinel marian-cristinel Am si eu o nelamurire, motiv pentru care as dori ca prin intermediul celor care cunosc legea ami raspunde si mie.Doresc a divorta iar actuala sotie nu este de ... (vezi toată discuția)
despagubiri la divort; pensie de intretinere daniella28 daniella28 buna ziua, ma aflu intr-o situatie greu de descris in cuvinte cu un copil de 3 ani,fata,fiind intr-o stare conflictuala de nedescris cu tatal copilului care ... (vezi toată discuția)