avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plecare cu minor in spania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plecare cu minor in spania

buna ziua.as avea si eu o problema si as dori sa ma invatati unele lucruri.am o prietena necasatorita care are o fetita de 3 ani.ar vrea sa o ia cu ea in spania unde lucreaza de mai mult timp dar nu poate pentru ca tatal fetitei este in puscarie in spania si procurorul de acolo nu vrea sa-i faca procura sa poata lua fetita cu ea.cum ar trebui sa procedeze.specific ca parintii sunt in relatii bune si tin legatura dar nu poate duce fata sa-si vada tatal.ei sunt stabiliti acolo.cum ar trebui sa procedeze.

Cel mai recent răspuns: katya85 , utilizator 19:08, 9 Aprilie 2011
ma intreb daca ar putea sa mearga ea cu un notar la inchisoare ca tatal sa-si sea acordul?
doamna, asta ar trebui sa se intereseze in spania care este legislatia si procedura intrucat tatal copilului este arestat in acolo.
va multumesc pentru raspunsuri sper sa-i fie de ajutor.o zi buna va doresc tuturor.
da aveti dreptate.va multumesc domnule athe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor adelin088 adelin088 Buna sant Dana si am o fetita in urma unui concubinaj dumnealui de la nasterea fetitei nu a contribuit cu nimic la cresterea si educarea fetei ; acum ... (vezi toată discuția)
Cum pot lua copilul pe numele meu ContSters186253 ContSters186253 [quot][/quot]Dupa divortul pe care l-a pornit fostul meu sot, copilul i s-a incredintat lui, eu neavand posibilitatea sa cresc fetita.am ajuns la bun acord, ... (vezi toată discuția)
Caderi din drepturi VILCU MARIA CRISTINA VILCU MARIA CRISTINA Buna ziua. Ma numesc Vilcu Maria si acum 5ani am avut o relatie nelegitima timp de 3 ani din care a rezultat o fetita. Fostul meu concubin nea parasit acum ... (vezi toată discuția)