avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... traducator angajare 2 ore
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

traducator angajare 2 ore

Buna seara! Am mai multe nelamuriri si v-as ruga sa ma ajutati. Urmeaza sa ma angajez ca traducator cu 2 ore, studii superioare la un birou de traduceri. Mentionez ca sunt si PFA. As dori sa stiu daca ar mai trebui sa platesc vreo obligatie sociala, intrucat stiu ca un contract de munca aduce automat plata obligatiilor de catre angajator. As mai dori sa va intreb daca coeficientul pentru studii superioare de scurta durata pentru 2 ore este 1, 72 sau 1, 3? Va multumesc si va doresc o seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: kriss2304 , utilizator 14:32, 10 Aprilie 2011
Pentru PFA se plateste impozit si CASS daca sunteti si salariata.

CCMUNN nu mai este in vigoare si, ca urmare, nu mai sunt in vigoare nici coeficientii de ierarhizare.
Va multumesc! Daca am inteles eu bine experienta se va calcula in functie de zilele lucrate, nu de ore, nu? Va doresc o duminica frumoasa si multumesc inca o data!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarul minim pe economie 2011 pro-acva pro-acva BUNA ZIUA, AS AVEA O RUGAMINTE. IN LEGATURA CU SALARIUL MINIM PE ECONOMIE LA CEI CARE AU SI CEI CARE NU AU STUDII SUPERIOARE SE VA MODIFICA? DACA DA ... (vezi toată discuția)
Salarii Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua!.. Care este salariul minim pe economie pentru cei cu studii superioare (facultate). Va multumesc!... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe unitate crimson crimson [quot]Noul contract de munca la nivel national (CCM) prevede ca personalul incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire o reprezinta studiile ... (vezi toată discuția)