avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite neplatite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite neplatite

Buna seara
In 2008 am facut 2 credite unul la banca si al 2 lea am luat produse,pana in 2010 am platit.Faptul ca am ramas fara servici nu am mai putut plati creditele.Mi-au dat ambele credite la 2 firme de recuperare.In urma cu 1 saptamana m-am angajat si mi sa cerut sa aduca actele.Daca imi face cm pt 8 ore cat mi-ar opri din salariu?(la mnim pe econome)Dar la un contract de 4 ore?
Cel mai recent răspuns: qeruta , utilizator 23:15, 9 Aprilie 2011
Fiind vorba despre 2 creditori, vi se poate retine pana la 1/2 din salariul lunar.
la un contract de 4 ore ce suma as avea trecuta pe cm?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe tot salariu mariapopa1975 mariapopa1975 Am un credit la banca editat ,platit la zi din 2008 de 137 franci iar in 2012 septembrie nu am mai putut sa platesc pana in ianuarie cand am platit cate 200 ... (vezi toată discuția)
Ajutor bliana bliana Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Azi am primit de la banca unde am contul de salariu un mesaj prin care mi se aduce la cunostinta ca asupra ... (vezi toată discuția)
Executare silita raetchiconstantin raetchiconstantin Am un imprumut la o banca si,fiind pensionat pe caz de boala gradul 3 si sub tratament permanent,nu am mai putut achita trei rate lunare totalizand 2430lei.Am ... (vezi toată discuția)