avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Legislatie ref. contract de concesiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Legislatie ref. contract de concesiune

Ma intereseaza sa stiu daca se pot realiza parteneriate intre 2 societati pentru o concesiune locatie privat-privat , in vederea realizarii de investitii, pentru accesarea de fonduri eu.
Parteneriatele public private sunt reglementate prin HG 1239/2010 privind Normele metodologice de aplicare a Legii parteneriatului public-privat; in cazul parteneriatelor privat privat, la ce legislatie putem face referire!
Cum se interpreteaza dreptul proprietatii unuia dintre parteneri?
Conform codului civil puteti incheia orice conventie doriti , insa potrivit :

Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 54 din 28 iunie 2006 privind regimul contractelor de concesiune de bunuri proprietate publică, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 569 din 30 iunie 2006

Lege nr. 22 din 11/01/2007
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 35 din 18/01/2007
Intrare in vigoare: 21/01/2007
pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 54/2006 privind regimul contractelor de concesiune de bunuri proprietate publică

nu puteti incheia un contract de concesiune si aici avem din nou un asa zis vid legislativ , insa puteti denumi acest contract ca si contract de locatiune, inchiriere, comodat .



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiunea unui teren intre doua persoane juridice private brebone brebone Salutari! Nu stiu cine s-a intalnit cu un astfel de caz. Ideea e simpla: din motive independente, intre doua persoane juridice private trebuie sa se ... (vezi toată discuția)
Concesiune teren prop. publica. Diana Bleoca Diana Bleoca Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu ce lege reglementeaza regimul concesiunilor imobilelor proprietate publica ale unei unitati administrativ teritoriale. ... (vezi toată discuția)
Caut o baza de date monitorul oficial partea vi - agenti economici giuseppe07 giuseppe07 Caut o baza de date care ofera cautare si in monitorul oficial partea VI - agenti economici. pe MO sunt disponibile doar ultimile 5 numere si nu au ... (vezi toată discuția)