avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... veniturile din chirii intra in calcul indemnizatiei de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

veniturile din chirii intra in calcul indemnizatiei de crestere a copilului

Conform noi legi privind indemnizatia de crestere a copilului, din anul 2011 pot fi calculate la venitul din ultimele 12 luni si veniturile de chirii? Daca da care este procedura de calcul si ce se intampla daca primesti aceste venituri si in timpul concediului maternal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 11 Aprilie 2011
Nu se iau in calcul intrucit nu sunt venituri realizate din activitati profe4sionale supuse impozitului pe venit
La calculul indemnizatiei pentru CCC se iau in calcul numai veniturile din salarii, veniturile din activitati independente, veniturile din activitati agricole supuse impozitului pe venit .

Veniturile obtinute din cedarea folosintei locuintei (din chirii) nu intra in aceste categorii si, prin urmare, nu se iua in considerare la stabilirea indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri baza se calcul Cristian12344 Cristian12344 In ultimele 12 luni am înregistrat venituri din vânzarea unui apartament. Se iau in calcul la calculul indemnizație de crestere? (vezi toată discuția)
Venit chirie pentru baza calcul indemnizatie crestere copil ralucaB_82 ralucaB_82 Buna seara, Am si eu o intrebare: Daca o femeie are venituri din salariu de cel putin 2 ani, si mai are si venituri din cedarea locuintei(evident cu ... (vezi toată discuția)
Venitul din chirii - baza de calcul pentru indemnizatia de crestere copil pana la 2 ani loredana080380 loredana080380 Buna ziua, am si eu o nelamurire. Din noiembrie 2009 sunt in somaj si ne facem planuri pentru bebe, insa indmnizatia de somaj este 500 lei, lucru care ne da ... (vezi toată discuția)