avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre cuninia civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre cuninia civila

M-ar interesa daca ma pot casatorii la primarie,adica civil fara martori,doar sa platesc,sa dau semnatura si atat.=D>
Cel mai recent răspuns: lazu , utilizator 07:57, 11 Aprilie 2011
Va trebuie obligatoriu 2 martori.
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2011
lazu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La divort imi trebuie martorul fizic sau se ia in considerare si o procura data de martor la notariat? florentina777 florentina777 curand am termen de judecata pentru divort,el a parasit domiciliul din 2008 eu am un copil ,{nu cu el}si doresc sa-mi refac viata,am martor la proces un vecin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-ar interesa in cazul casatoriei dintre un cetatean ... Amas10 Amas10 Buna ziua, M-ar interesa in cazul casatoriei dintre un cetatean roman si unul strain, daca dosarul se poate depune si cununia civila se poate organiza in ... (vezi toată discuția)
Ajutor! :) - divort in lipsa Natalia1987 Natalia1987 Nici nu stiu cu ce sa incep.In urma cu 8-9 ani m-am casatorit,a fost o casatorie care nu s-a consumat.Pe \\"sot\\" nu l-am vazut de atunci.A fost un \\"pact\\" ... (vezi toată discuția)