avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... la divort imi trebuie martorul fizic sau se ia in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

la divort imi trebuie martorul fizic sau se ia in considerare si o procura data de martor la notariat?

curand am termen de judecata pentru divort,el a parasit domiciliul din 2008 eu am un copil ,{nu cu el}si doresc sa-mi refac viata,am martor la proces un vecin dar acesta ma intreaba daca trebuie sa se prezinte personal sau sa mergem la notariat sa dea o procura?cum e luat in considerare si prima varianta si a doua?va rog frumos sa-mi raspyundeti urgent daca se poate si va multumesc f tare

Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
gi-jane2, moderator
DOAR personal. depune juramant in fata instantei.
B-) Cu sau fara martor tot se va desface casatoria. Nu trebuia sa solicitati proba testimoniala cu un martor, pt ca ati pirdut timp. Acum va tr sa renuntati la acest martor, sa va fi citat in cauza in continuare si se va da alt termen.
Martorul se va prezenta personal in fata instantei la termenul fixat pentru administrarea de probatorii, se va identifica prin CI , va depune juramantul in fata instantei si ulterior va da declaratia in fata instantei in calitate de martor.
Martorul nu poate da o declaratie notariala iar despre procura nici nu poate fi vorba.
@ avocat-consult motivele de divort se probeaza cu martori in situatia in care nu exista un acord al partilor cu privire la desfacerea casatoriei prin acordul lor.
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
va multumesc foarte mult de raspuns,asta inseamna mult pt mine,esti o dulcica in continuare ,o seara buna iti doresc
Multumesc!:vishenka:
O seara buna si dvs.!

Alte discuții în legătură

Divort ContSters95887 ContSters95887 Buna ziua! Sunt casatorita de 14 ani si am doi copii minori. Vreau sa divortez si v-as ruga sa-mi spuneti pasii pe care ii am de parcurs tinand cont ca nu ... (vezi toată discuția)
E posibil un divort in cateva zile? manuela43 manuela43 Va supun atentiei urmatoarea situatie: doi soti cu dubla cetatenie romana-americana au avut casatoria in Romania si au domiciliul in SUA. Vor sa divorteze ... (vezi toată discuția)
Divort adi78 adi78 Buna ziua, am si eu o intrebare la voi toti. Care este procedeul unui divort cand unul dintre soti nu este deacord cu divortul desi locuiesc despartiti de mai ... (vezi toată discuția)