avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... profesia de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

profesia de avocat

Buna ziua! Daca ma poate lamurii si pe mine cineva in legatura cu profesia de avocat : in speta, sa admitem ca am luat examenul de intrare intrun barou dar nu am gasit un avocat care sa ma accepte sa fac practica; in aceste conditii platesc ceva la baroul la care am fost admis si cat mai este valabil examenul de admitere in barou perioada in care sa-mi gasesc un avocat la care sa fac practica? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adonisvigalex , utilizator 11:55, 12 Aprilie 2011
Buna ziua,
Dupa promovarea examenului de admitere in Barou,aveti la dispozitie doi ani in care sa va gasiti un avocat coordonator de stagiu. Acesta este termenul de valabilitate al examenului
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2011
luiza2008, utilizator
Bun!:stiu ca daca esti stagiar trebuie sa platesti impozite si taxe,dar daca inca nu ai gasit avocatul coordonator platesti undeva vreo taxa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiatura , conditii maestru siempreska siempreska Unde gasesc conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un avocat definitiv pentru a fi maestru? As vrea sa stiu ce cheltuieli si taxe are de platit pt a ... (vezi toată discuția)
Incepere stagiatura deya deya in cat timp de la promovarea examenului de admitere in barou trebuie sa incepi stagiatura?? (vezi toată discuția)
Stagiatura valery valery As vrea sa stiu daca se poate sa faci stagiatura in alt judet decat cel unde ai luat examenul! Normal ca mi s-a spus ca nu, dar atata timp cat nu esti inscris ... (vezi toată discuția)