avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general explicatie „suveicã contabila”
Discuție deschisă în Contabilitate în general

explicatie „suveicã contabila”

am întâlnit acesta expresie destul de des, dar nu am reușit sa înțeleg exact ce este și cu ce se mănâncă. Vă solicit să mă ajutați cu câteva exemple care mă pot ajuta sa înțeleg expresia.
- Vă multumesc
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 12:41, 11 Aprilie 2011
Reprezinta ansamblul de operatii contabile ,prin care se intentioneaza disiparea responsabilitatii operatiei contabile
Ex achiziatia de produse si invocarea unor preturi nereale ,prin implicarea in documentele contabile a mai multor entitati juridice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grup de firme aboboc aboboc buna ziua , as dori si eu o informatie privitoare la cea ce inseamna grup de firme exact si cum se poate infinta un grup de firme. principala mea ocupatie ... (vezi toată discuția)
Audit intern la o societate juridica proprietate privata flori_m2005 flori_m2005 Va rog mult sa ma ajutati si pe mine, daca se poate, cu unele idei pentru desfasurarea auditului intern la o firma privata. Societatea este auditata extern, ... (vezi toată discuția)
Scoatere din folosinta mijloace fixe emanuela73 emanuela73 ma poate ajuta cineva cu documentatie privind regimul de scoatere din folosinta a mijloacelor fixe? regulile de casare obiecte de inventar?pentru mijloacele ... (vezi toată discuția)