Primit azi 18.06.2008
in conformitate cu prevederile art.39 din OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata si aprobata prin lege nr 49/2006 va solicitam sa ne comunicati in termen de 5 zile identitatea persoanei care a condus pe drumurile publice din judetul X autu cu nr Y la data de 01/05/2008 orele 08:52 si sai puneti invedere sa se prezinte DE URGENTA la serviciul Politie Rituere din judetul, la adresa...
avand urnmat documente:
act identiattea
permis
certificatude inmatriculare.
In caz de refuz sau de necumunicare a datelor solicitatea se va aplica sanctunea prevazuta de art 102 alin 1 pct14 din OUG 195/2002 republicata prin legea 49/2006
Intrebarile mele,( ma tot gindesc ce as fi putut face in ziua resp dar numi dau seama),
instiintarea e redactata pe 27.05.08 si primita pe 18.06.08
nu gasesc ce sanctiune prevede art102 alin1 pct14 din OUG 195/2002
ce se intampla in astfel de cauze: ma duc de ex si zc ca nam facut nimica, ce se intampla
certifcatul de inmatriculare nul am fiind masina in service
po t duce o copie cand ma prezint sa mi se comunice de ce mau chemat
daca nu ma prezint ce se intampla sa zicem in cel mai rau caz
sau ce pot face acolo daca se fAce proces verbal sau ceva(nam mai patit asa ceva)
Din cauza timpuli nu cred ca ajung la ei in 5 zile se pot trimite si altfel docimentele necesare(copii banui)?
Prefer sa zicem sa iau amenda eventual(din cauza ca nu am timp sa ma duc personal)