avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA la dif.pret valoare reziduala tva-ul este nedeductibil
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

la dif.pret valoare reziduala tva-ul este nedeductibil

ma confrunt cu o situatie :diferenta de pret valoare reziduala la leasing financiar cu tva 24%.intrebare :tva-ul este nedeductibil si la dif.pret ?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 18:19, 11 Aprilie 2011
tva aferenta valorii reziduale, adica valorii la care se face transferul dreptului de proprietate este nedeductibila, in totalitate, indiferent daca aceasta valoarea a fost facturata in avans si apoi regularizata sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva-autoturism administrator Doina B Doina B Am achizitionat in leasing financiar un autoturism pt administrator pe o perioada de 24 luni, cu valoarea reziduala inclusa in rate. Este singurul autoturism ... (vezi toată discuția)
Regularizare tva de la 19la 24%la finalizare contract de leasing? mioara danaila mioara danaila buna ziua, preluare contract leasing financiar august 2009 autoturism( initial contractul de leasing a fost al unei persoane fizice) perioada de leasing ... (vezi toată discuția)
Tva avans leasing Vali69 Vali69 Buna ziua, Cine poate sa-mi spuna, cum se inregistreaza tva aferent avansului lisingului financiar. Stiu ca este nedeductibil. Multumesc, Daniela (vezi toată discuția)