avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Disciplina in constructii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Disciplina in constructii

o echipa de constructori poate executa constructii daca nu sant autorizati si inregistrati? daca constructia nu are autorizatie?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:31, 12 Aprilie 2011
In primul rand este necesara autorizatia de constructii, certificat de urbanism..
Dar, nu ati dat detalii despre ce este vorba..
Orice constructie trebuie sa aiba certificat de urbanism si autorizatie de construire.In privinta liberului acces la informatii, va puteti interesa la Primaria respectiva , daca pe terenul X, parcela Y, investitor"GOGU" are autorizatie de construire . In functie de raspuns , sesizare la Primarie si la I.J.C de unde apartineti, pentru constatare acest lucru.
Partea cu constructorii, muncitorii care efectueaza lucrarea, intr-adevar este o problema-acestia, poate ilegal, lucreaza la negru, sa castige(in loc sa fure sau sa dea in cap)o bucata de paine.Este adevarat, este ceva ilegal dat trebuie tras la raspundere seful echipei si investitorul care i-a angajat-care raspunde de faptele lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Suprafata teren Chioran Chioran am un teren de 109mp cu front stradal de 13.5ml cum pot sa-i fac pe cei de la primarie sa elibereze un certificat de urbanism favorabil pt a putea construi. la ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica Zabriela Zabriela Buna ziua, blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)