avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probe
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probe

Buna ziua
se mai pot aduce dovezi daca nu au fost mentionate in cererea reconventionala?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:48, 12 Aprilie 2011
Detaliati situatia concreta la care va referiti
S-au discutat pana in acest moment probatoriile in instanta ?
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2011
Radu Gabrian, Mediator
la ce fel de dovezi va referiti? la inscrisuri?
Probatoriile nu sau discutat inca.Am depus o cerere reconventionala, ca urmare a chemarii mele in judecata pentru divort, in care am aratat ca acuzatiile aduse de catre sotie erau nefondate.Am depus inscrisuri si am propus trei martori dintre care doamna judecator a acceptat doar unul.As vrea sa mai depun o inregistrare a unei convorbiri telefonice intre mine si sotie in care spune a vrea ca unul dintre cei doi copii sa ramana la aceasta ca lumea sa nu o considere mama imorala.Avem doi copii o fetita si un baietel, avand varste baiatul 12 ani, iar fetita 8 ani.Baiatul vrea sa ramana cu mine oricum, sotia vrand sa ia fata.Mentionez ca in cererea reconventionala am cerut sa fie audiati ambii copii, iar custodia sa revina conform dorintelor acestora.
Baiatul va fi audiat in Camera de consiliu,pentru a -si exprima optiunea cu privire la parintele caruia doreste sa ii fie incredintat.
Ati solicitat probe in mod corect,iar cu privire la limitarea numarului de martori,este un atribut legal al instantei.
"Proba" cu respectiva inregistrare despre care faceti vorbire,nu cred ca instanta o va admite,nu cred ca este perintenta cauzei.
Chiar daca nu va fi admisa nu aveti de ce sa aveti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala gross405 gross405 Buna ziua! In cazul unui proces de divort, ce trebuie sa contina cererea reconventionala,mai exact cum ar trebui formulata si daca trebuie adse probe la ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2 minori mamade2pici mamade2pici Buna ziua. Doresc sa divortez si sa obtin in incredintare ambii copii. Sotul meu exercita asupra mea un abuz psihic si verbal si dincolo ed faptul ca sunt ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2 minori mamade2pici mamade2pici Buna ziua. Va rog fumos sa ma ajutati cu lamurirea catorva aspecte care ma macina in eventualitatea uni divort de sotul meu. Situatia noastra este urmatoarea. ... (vezi toată discuția)