avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum infiintez o asociatie ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum infiintez o asociatie ?

As dori sa infiintez o asociatie sau ceva asemanator in domenul brokerajuluiin asigurari.Stiu ca pot infiinta o firma de brokeri in asigurari dar stiu ca trebuie sa detin suma de 25000 de lei . neavand aceasta suma as dori sa stiu ce alte posibilitati ar mai fi pentru ainfiinta o asociatie cu acest profil. sau dati-mio solutie cum pot face aceasta afacere fara sa investesc sume mari de bani. Am pregatirea neseara in domeniu, 9 ani, si am si cu cine sa lucrez dar nu am banii necesari. ce solutie am?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:32, 11 Aprilie 2011
Doriti sa infiintati eventual o societate comerciala cu raspundere limitata, in baza Legii nr. 31/1990, republicata. Detalii infiintare SRL aici:
[ link extern ]
Asociatia, ce sa zic ...este un ONG si nu prea cred ca v-ati gandit la combinatia ca aceasta sa aiba calitatea de asociat persoana juridica la un SRL, desi acest lucru este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie Doty13 Doty13 Buna seara! Impreuna cu inca doi prieteni as dori sa infiintez o asociatie care sa aiba activitati cu specific medieval (in special lupte medievale, atat ... (vezi toată discuția)
Infiintare scoala, club de dans Gracielle Gracielle Buna ziua! In calitate de simpla persoana, fara vreo pregatire in domeniul artistic, pot infiinta o scoala, un club de dans pentru copii? Adica eu sa devin ... (vezi toată discuția)
Club,infiintare,conducere nicusor_enache nicusor_enache cu respect,o intrebare va rog frumos. sunt membru fondator al unei asociatii non profit,si in cadrul intalnirii membrilor fondatori a aparut ideea de a ... (vezi toată discuția)