avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere cim disciplinar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere cim disciplinar

spuneti-mi va rog si mie ce art. din noul C.M. corespunde acum pt. 3 zile consecutive nemotivate! VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: florin-in , utilizator 20:41, 11 Aprilie 2011
florin-in a scris:

spuneti-mi va rog si mie ce art. din noul C.M. corespunde acum pt. 3 zile consecutive nemotivate! VA MULTUMESC!

1. Nu exista niciun nou Cod al Muncii

2. Nu exista nicio prevedere legala in sensul dorit de dvs ...

3. Art.267 c.mun. prevede procedura sanctionarii disciplinare a salariatilor.
In Regulamentul de ordine interioara al angajatorul trebuia prevazuta ca abatere disciplinara 3 zile absente nemotivate si pentru care salariatul poate fi concediat disciplinar.
MULTUMESC MULT! Sunteti pe pozitii mereu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii tudor_daniela tudor_daniela as dori sa stiu cum incetez un contract individual de munca in cazul in care au trecut 3 zile iar persoana respectiva nu s-a prezentat nicio zi la munca. (vezi toată discuția)
Incetarea cim a unui angajat cnna68 cnna68 Am un salariat care nu a mai venit la munca de la sfarsitul lunii septembrie si nici nu a anuntat ca nu mai vine. Cert este ca am auzit ca a plecat si din ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca florin96 florin96 Perioada absentata de la serviciu a fost 01-06 ianuarie (01, 02, 03, 04 sarbatori). Pentru cele doua zile de lucru succesive nemotivate se poate desface legal ... (vezi toată discuția)