avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotararea judecatoreasca nu mai apare...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotararea judecatoreasca nu mai apare...

Sunt proprietarul unui teren pe care primăria îl face pierdut, nu figurează în niciun registru desi, cu 3 ani în urmă, era prezent într-unul.
Am o fotocopie cu pozitia terenului în registrul agricol. Titlul pe care îl posed este emis din 1945 si apartinea bunicului meu, decedat de 12 ani.
Din varii motive, nu s-a reînnoit TP. Cei de la primărie au speculat de faptul că nu s-au făcut până acum demersuri de înnoire a titlului.
În noiembrie, anul trecut, am întâlnit o persoană interesată de cumpărarea acestui teren.
Am făcut o procură în care îl împuternicisem pe acest om si pt reprezentarea în tribunal si pentru vânzare.
Însă am fost neinspirată să stabilesc clauze cu privire la timpii limită. Îmi spune din 2 în 2 săptămâni că se rezolvă în 5 zile, primesc suma prestabilită în procură si încheiem colaborarea.

As vrea sa renunt la aceasta colaborare, sa anulez procura de imputernicire incheiata in urma cu 5 luni.
In conditiile in care mi s-a acordat un mic acont pentru acest teren, pot face acest lucru? (sa renunt la colaborare, restituind suma acordata initial).

Ideea este ca, daca s-a ajuns la stadiul acesta (pronuntarea hotararii - deci aproape de final), i-as putea cere suma totala prestabilita in procura?

Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate geea.helios geea.helios Sunt proprietarul unui teren pe care primăria îl face pierdut, nu figurează în niciun registru deși, cu 3 ani în urmă, era prezent într-unul. Am o ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca geea.helios geea.helios cat poate dura emiterea unei hotarari judecatoresti, daca aceasta a fost pronuntata dar inca nu \"redactata\" ? de ce anume depinde redactarea acesteia? ... (vezi toată discuția)
Capete de cerere gigelas gigelas Buna seara, Doresc sa anulez un titlu de proprietate care se suprapune pe un teren comun. Am dovezile de provenienta a terenului iar cel ce poseda TP nu a ... (vezi toată discuția)