avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... rog a-mi se raspunde
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

rog a-mi se raspunde

salut,in anul 2008 am primit un teren in suprafata de 500mp,teren concesionat urmand a-mi construi o casa deoarece sint casatorit si stau impreuna cu parintii mei ,sotia meaurma sa nasca cate-va luni mai trziu,tot in anul 2008 au fost si alegerile locale,moment in care a fost ales un alt primar decat cel care mi-l daduse,de fie care data cand am mers pt,a-mi se elibera autorizatie de constructie si certificat de urbanism,atat actualul primar cat si cei pe careai are sub ordine mi-au spus ca nu exista un plan cadastral si din aceste motive nu imi pot elibera autorizatie de constructie si certificat de urbanism ,sa mai astept o perioada de timp ca se va rezolva.Timp de 2 ani am primit acelaeasi raspuns,in anul 2011 am aflat de la surse din cadrul primariei,ca actualul primar ia promis terenul unei persoane din Consiliul Judetean cu functie mare in PDL, in prima faza am foat la domnul primar sa al intreb daca pot construi pe acel teren ,acesta din urma spunandu-mi ca exista un titlu de proprietate pe acel teren si ca nu are cum sa ma ajute,dar totusi ma roaga sa dau o declaratie in care sa renunt la teren,MENTIONEZ FAPTUL CA TERENUL ESTE SITUAT INTR-O ZONA REZIDENTIALA,UNDE IN ACEST MOMENT CHIAR DACA PRETURILE AU SCAZUT ACOLO SE VINDE CU MINIM 100 EURO MP.actele pe care le detin sint urmatoarele;contract de concesiune,schita cadastrala,rol fiscal,inregistrat la registrul agricol,ceea ce vreau sa intreb pe cineva care ma poate ajuta cu o informatie ,este faptul ca momentan nu mai am bani deoarece copilul pe care al am mi-a dublat cheltuielile si toate resursele mele financiare sau cam dus,eu pot sa vand jumatate din teren,pentru care si platesc taxe si impozit anual,pentru a-mi construi o casa pe ce-a lanta jumatate ,deoarece primarul sint sigur ca incearca sa ma deposedeze de teren.
AI SPUS: AM PRIMIT UN TEREN CONCESIONAT , dar nu ai spus in ce baza , ce fel de act s-a emis, ce hotarare etc .Mai incolo :m-a pus sa dau o declaratie sa renunt la teren .Din acestea rezulta ca exista totusi un act prin care ti s-a dat terenul ,insa primaria nu-l mai recunoaste. Merge o actiune in instanta pentru indeplinirea obligatiei , sa predea terenul .Ia un avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

subiect: teren concesionat rog ajutati-ma ce pot face gheorghe alexandru gheorghe alexandru Subiect: Subiect: teren concesionat rog ajutati-ma ce pot face Subiect: teren concesionat rog ajutati-ma ce pot face buna ziua,va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Concesiune CRISTIAN C CRISTIAN C AM UN TEREN IN CONCESIUNE DIN ANUL 1993 PE CARE AM CONSTRUIT O LOCUINTA P+1 IN CARE LOCUESC , LOC HIRSOVA .ACUM VREAU SA CONSTRUESC UN MAGAZIN ALIMENTAR , AM ... (vezi toată discuția)
Schimbarea categoriei de folosinta a unui teren tomitanus tomitanus Am un teren de 500mp. Pe planul cadastral al terenului este o parte destinata constructiei de locuinte si o parte agricol. Eu doresc sa construiesc insa pe ... (vezi toată discuția)