sa luati citeva masuri de prevenire minimale: schimbati parola periodic, incercati sa o complicati cit mai mult adica stabiliti ca parola o insiruire alfanumerica de cel putin 8 caractere.
este aproape imposibil sa demonstrati ceva , mai ales daca este un cont de email de pe o platforma publica(msn, yahoo, goagal ......:D
"Cred ca cineva mi-a luat contul de email " ....citez din mesajul dvs.Nu cred ca puteti dovedi acest lucru, aceste lucruri se intampla zilnic.Exact cum ati fost sfatuita, incercati sa schimbati parola, sa nu deschideti corespondenta pe toate calculatoarele dintr-o retea ( ma refer servici, prieteni etc ).
Ar trebui sa rugati pe cel care a primit mailul sa verifice IP-ul de unde a fost trimis. Apoi puteti face plangere care societatea care gestioneaza serviciul de net (rds ups,...etc). IP se vede in full header.
Se poate depista orice....de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Trebuie sa existe o cerere de la parchet.....si va tine ceva timp cercetarea...adica ani.