avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... curatenia de primavara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

curatenia de primavara

buna dimineata

ce act trebuie sa-i solicit administratorului , pt a verfica ce materiale gospodaresti s-au ridicat pentru infrumusetarea spatiilor verzi din jurul blocurilor, date de catre primarie?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:39, 12 Aprilie 2011
facturi, chitante sau bonuri fiscale...
mai bine solicitati informatia la primarie...
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2011
GUVERNATOR MG, Consilier juridic
guvernator mg a scris:

facturi, chitante sau bonuri fiscale...

Primaria ,pentru materialele acordate cu scopul de infrumusetare a spatiilor din jurul imobilelor ,completeaza ,semneaza si stampileaza procesul verbal de predare -primire
Pentru programul de imfrumusetare a spatiilor din jurul imobilelor ,cel putin la noi in Constanta,primaria nu emite facturi pentru 1 plic de seminte ,1 legatura gard viu,1kg gazon
Se dau de "cadou".
Intereseaza-te la primarie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul din jurul blocului crysty83 crysty83 locuiesc intr-un bloc P+4,la parter cum se iese din bloc in partea dreapta.Prin fata geamurilor mele este acea \"bordura de protectie a fundatiei blocului\" ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului scor.pio scor.pio Va salut! Am si eu o intrebare va rog. Spatiul verde din jurul blocului apartine primariei sau asociatiei de proprietari? De ce va intreb. In urma cu un an, ... (vezi toată discuția)
313/2009 Don_Quijote Don_Quijote L 313/2009 Art. 6./j) spatii verzi aferente locuintelor de tip condominiu - spatii verzi formate dintr-un cadru vegetal, amplasate adiacent blocurilor de ... (vezi toată discuția)