avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda aplicata unor minori
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda aplicata unor minori

Fiul meu minor fiind impreuna cu alti 2 baieti au luat masina mea personala si au facut o plimbare in sat (cca 400 m), bine inteles fara aprobarea mea, nu s-a intamplat nimic(nu au lovit pe nimeni ,nu au patit nici ei si nici masina nimic) doar ca au fost opriti de politie si cercetati . Nu i s-a facut dosar penal deoarece nu am depus plangere. I-a venit amenda + cheltuieli judiciare in valoare de 1220 lei. Noi parintii nu avem de unde sa-i platim amenda , exista alta modalitate de plata? S-au daca nu , in cat timp se poate plati amenda? :(
Cel mai recent răspuns: teodaniela , utilizator 21:25, 14 Aprilie 2011
intrebati daca se poate munca in folosul comunitatii!
Multumesc pentru raspuns=D> ,dar unde sa intrebam , daca se poate lucra si in folosul comunitatii?:(
Munca in folosul comunitatii se stabileste de catre primarie, deci acolo intrebati.
Multumesc, ne vom interesa la primarie=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitarea unui accident roxy57 roxy57 Buna, apelez la dvs. in caz disperat. Sotul meu se indrepta catre Medias la volanul unei dubite, cand intr-un sat, intr-o curba, o femeie de 74 ani traversa ... (vezi toată discuția)
Instrainare autoturism ionelsighireanu ionelsighireanu Scuze pentru revenire,dar voi fi mai concis: Am un autoturism Dacia 1310 din 96 de care nu mai am nevoie si trebuie sa-l casez sau radiez de la ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces -verbal rutier miron dumitru miron dumitru Buna,va rog frumos sa-mi raspundeti daca pot contesta partial un Pv sau numai un articol din pv? Iata despre ce este vorba.in urma cu 2 zile la iesirea din ... (vezi toată discuția)