avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucru in Cipru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucru in Cipru

Buna ziua,

O cunostinta se confrunta cu urmatorea problema: sotul dansei este cetatean sirian si roman (are dubla cetatenie), a lucrat o vreme in Cipru si, pentru ca a depasit termenul legal de sedere, din decembrie 2010 are interdictie de a mai intra pe teritoriul Ciprului. Alte detalii nu am, nu stiu pe cata vreme s-a stabilit interdicitia, doar motivul sus-mentionat (depasirea termenului legal).
Pentru ca "impricinatul" isi doreste sa se intoarca la lucru acolo, intrebarea este daca stiti sa existe vreo procedura legala de contestare a acestei interdictii, precum si autoritatea careia i s-ar putea adresa.

Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Carte de rezidenta iu2llia iu2llia buna ziua. Am cateva intrebari legate de acordarea cartii de rezidenta.. In decembrie vreau sa ma casatoresc cu iubitul meu cetatean din bangladesh dar care ... (vezi toată discuția)
Cetatean strain amendat pentru depasire drept sedere Ioanappreda Ioanappreda Buna seara, am o cunostinta care a depasit dreptul legal de sedere pe teritoriul Romaniei, a plecat din tara, dar s-a intocmit un proces verbal pe numele lui, ... (vezi toată discuția)
Casatorie in cipru eugeniachicu eugeniachicu Salutare. Am o dilema...Sunt cetateanca a Romaniei dar cu domiciliu in Basarabia. Locuesc la moment in Cipru si permisul meu de sedere este legal bazat pe ... (vezi toată discuția)