avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Model cerere schimbare nume pe cale administrativa
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Model cerere schimbare nume pe cale administrativa

are cineva un model de cerere de schimbare a numelui pe cale administrativa?am studiat ordonanta 41/2003 dar m-ar interesa orientativ cum tb sa sune cererea.multumesc.
Cel mai recent răspuns: ioana17 , utilizator 10:53, 13 Aprilie 2011
iata aici un model de cerere:

[ link extern ]
multumesc mult. ai putea sa imi spui si unde l-ai gasit? observ ca e vorba de o anexa..
aia am gasit-o pe "goagale". Dar vezi, ca in HG nr.64/2011 s-a modificat metodologia cu privire la aplicarea unitara a dispozitiilor in materie de stare civila, acum e anexa nr.42 la norme, gasesti actul fie pe indaco lege fie pe freelex. Acolo vezi si modelul de dispozitie a Primarului, etc.
aha, super, thx again

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de nume, schimbare certificate de stare civila davidbel davidbel Recent ne-am schimbat pe cale administrativa numele de familie, atat noi ca parinti cat si copiii nostrii minori. Intrebarea mea ar fi daca, pe langa ... (vezi toată discuția)
Numele 'de romania' sat sat fara a fi catalogat tendentios, incep sa am indoieli referitoare la \"demos si crates\" care crede ca sunt \"notiuni filozofice\" mai degraba decat reale si ... (vezi toată discuția)
Pasii necesari pentru casatorie Johny29 Johny29 Bună ziua, Vrea sa va intreb si eu ceva legat de căsătoria cu o persoană de cetățenie engleza,ce acte ne trebuiesc ,unde se pot traduce si apostila ... (vezi toată discuția)