avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru

vă rog să îmi spuneţi actul normativ unde găsesc referiri concrete la înscrierea punctelor de lucuru la ONRC.
Multumesc
referiri concrete cu privire la ce?
Aici gasiti ce va intereseaza: www.onrc.ro
Pentru declararea punctului de lucru la ORC va trebuie contract de comodat, sau inchiriere pentru spatiul ce va fi ocupat de punctul de lucru, o copie de pe actul de proprietate, Hotarare AGA, sau a adunarii asociatilor in care se vor stabili adresa punctului de lucru, codul principal de activitate ce se va desfasura la acel punct de lucru, persoana ce va reprezenta societatea la ORC, si va mai trebuie declaratie pe propria raspundere privind respectarea conditiilor de autorizare.
Buna ziua!
Lg. 31/ 1990 privind societatile comerciale, actualizata si republicata
Lg. 26/1990 privind Registrul Comertului, actualizata si republicata
Actele necesare, cat si procedura de lucru le gasiti pe site-ul cabinetului nostru.
Cu stima,
av. Silviu Serban

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat guzmania guzmania Avem o societate cu raspundere limitata careia i-a expirat sediul de 2 ani si mai avem o societate care detine o constructie proprietate.Putem face un contract ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu social birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua!As dori sa stiu daca este legal ca o societate comerciala sa dea in chirie unei alte societati comerciale sediul social!Multumesc (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru B.E.C. ARION B.E.C. ARION o societate comerciala infiintata in Buzau, cu sediul social in Buzau, doreste sa deschida un punct de lucru cu activitate in Voluntari si un punct de lucru cu ... (vezi toată discuția)