avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional la CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional la CIM

Buna ziua.

Ma poate ajuta cineva cu un model de act aditional la contractul individual de munca pentru schimbarea denumirii societatii?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:46, 12 Aprilie 2011
Manuela Mircea a scris:

Buna ziua.

Ma poate ajuta cineva cu un model de act aditional la contractul individual de munca pentru schimbarea denumirii societatii?

Multumesc anticipat.


Nu se face act aditional la schimbarea denumirii societatii ...
Asa stiam si eu, numai ca ITM-ul m-a atentionat ca sunt in abatere daca nu emit aceste acte aditionale.
Actul aditional inseamna acordul salariatului ... iar pentru modificarea denumirii societatii nu este necesar acest acord ... angajatorul poate decide oricand schimbarea denumirii societatii fara a avea nevoie de acordul salariatilor.

Uitati un asemenea model
ACT ADITIONAL Nr. ………

La contractul individual de munca incheiat si inregistrat sub nr. …………. / ………….. in registrul general de evidenta a salariatilor.


Incheiat astazi, …………………., intre:
Angajator – persoana juridica / fizica ……………………………………………….., cu sediul / domiciliul in ……………….., inregistrata la registrul comertului / autoritatile administratiei publice din ………….. sub nr. ….. / ……… / .…. cod fiscal ……..………, telefon ……………., reprezentata legal prin ………………………………., in calitate de ………………………………..,
Si
Salariatul / salariata – domnul / doamna ………………………………………………….., domiciliat / domiciliata in localitatea …………………………….., str. ………………………...
…………………………, nr. ………., judetul ………………., posesor / posesoare al / a buletinului / cartii de identitate / pasaportul seria ……… nr. …….……… eliberat / eliberata de …………………………., la data de …………………, CNP …………………………………. permis de munca seria …………….., nr. …………………… din data de ……………………. .


1. Incepand cu data de ............................. denumirea angajatorului se modifica din ....................................... in ……………...........……


Prezentul act additional a fost incheiat in 2 exemplare, cate un exemplar pentru fiecare parte, urmand sa – si produca efectele incepand cu data de ………… .


Angajator, Salariat,
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model act aditional la contract pentru plata cu ora draganmariana draganmariana Va rog sa-mi trimiteti un model de act aditional la contractul individual pentru plata cu ora.:\"> Astept urgent, si va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Marire salariala - act aditional la cim valcris valcris Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire. Pentru schimbarea functiei unui angajat si, implicit aplicarea unei mariri de salariu in cazul acestuia, ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul de munca determinat enache_carmenutza enache_carmenutza :(Buna ziua, unde pot vedea un exemplu de act aditional pentru prelungirea contractului individual de munca? (vezi toată discuția)