avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare pentru alocatie copil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare pentru alocatie copil

Buna ziua

Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac si ce acte imi trebuie ca sa obtin alocatia de stat pentru fiica mea ( are 3 ani) . De la ce varsta se acorda aceasta alocatie?
Carei institutii a statului roman trebuie sa ma adresez si sa depun actele?

Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaelamicka , utilizator 23:16, 12 Aprilie 2011
La primaria din localitatea unde aveti domiciliul veti depune dosarul. Exista o cerere tip, trebuie copii ale certificatului de nastere al fetitei, copie a actului dvs. de identitate, al sotului (daca este cazul), certificatul de casatorie (daca este cazul), daca tatal fetitei are alt domiciliu decat dvs. o adeverinta de la primaria din localitatea unde domiciliaza acesta din care sa reiasa ca nu a solicitat acolo alocatia de stat. Suma se poate acorda retroactiv pentru maxim 12 luni.
Multumesc mult pentru raspuns

No se pare ca 4 luni de alocatie nu le va primi fetita... are 3 ani si 4 luni... trebuia sa ma misc mai repede ... in fine

multumesc inca odata pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte sunt necesare pentru alocatia monoparentala? aurora2011 aurora2011 buna ziua imi poate spune cineva ce acte imi trebuiesc pentru a face alocatia monoparentala pentru ca nimeni nu stie nimic...doar ce ma nascut si tatal ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de alocatie monoparentala? valentinaionela03 valentinaionela03 Buna ziua.Eu am o fetita de 4ani si tatal ei nu a vrut sa o recunoasca,stau in casa cu parintii mei,sora mea si prietenul ei.Am un salariu de 975lei pe luna si ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pt. copii mariana-viorica mariana-viorica Fiica mea a nascut o fetita in Italia , nu a beneficiat de aloctie pt. copil , fiindca ea nu a mai putut sa lucreze dupa ca a ramas insarcinata , ia partenerul ... (vezi toată discuția)