avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA factura din egipt
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

factura din egipt

Sunt o firma stabilita in Romania si inregistrata in scopuri TVA . O firma din Egipt
mi-a efectuat o prestare pe teritoriul Romaniei si a emis o factura . Firma din Romania datoreaza TVA pentru aceste prestari ?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 16:40, 24 Noiembrie 2011
ce fel de servicii?
cui sa datoreze tva? statului sau prestatorului?
Prestari de servicii de consultanta .
TVA la stat .
inregistrati taxare inversa.
Multumesc foarte frumos !
paris.blonda a scris:

Sunt o firma stabilita in Romania si inregistrata in scopuri TVA . O firma din Egipt
mi-a efectuat o prestare pe teritoriul Romaniei si a emis o factura . Firma din Romania datoreaza TVA pentru aceste prestari ?

Aceeasi situatie o am si eu dar invers. O societate din Egipt mi-a facut o fact pentru servicii de translatoriat , management, consultanta. Valoarea facturii e fixa. Se face taxare inversa?

Alte discuții în legătură

Furnizor fara cod valid de tva boda_meli boda_meli Buna, Firma din Romania, platitoare de TVA, achizitioneaza servicii de transport de la un furnizor din Ungaria. Furnizorul nu are cod valid de TVA. Prestarea ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pentru o factura din cipru DANIEL_CODRU DANIEL_CODRU Problema este urmatoarea: firma X din Romania incheie un contract de consultanta cu firma Y din Cipru. Intrebarea este cum va factura firma din Cipru cu TVA ... (vezi toată discuția)
Tva prestari servicii intracomunitare razvandmn razvandmn Buna ziua, Societatea romaneasca A presteaza servicii( in Olanda) in agricultura (culege rosii) pentru societatea B olandeza.Cum se factureaza acest ... (vezi toată discuția)