avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legalizare sentinta civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legalizare sentinta civila

Buna ziua,

Poate sa imi explice cineva unde anume se platete taxa de timbru de 2 lei pentru legalizarea unei sentinte civile pentru o persoana majora neinregistrata ?Se solicita vreun CNP si eventual o carte de identitate a peroanei care achita taxa? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:02, 12 Aprilie 2011
Da, aveti nevoie de CNP pt. plata taxei de timbru. Plata taxei se face la directia fiscala
la orice oficiu postal din raza judecatoriei unde se va cere legalizarea sentintei. nu e obligatoriu sa dati cnp-ul iar cartea de identitate nu se solicita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! care sunt actele necesare pentru a legaliza o hotarare ... leonardy44 leonardy44 buna ziua! care sunt actele necesare pentru a legaliza o hotarare judecatoreasca? -se pot trimite acestea prin posta sau e mail,va rog? multumesc! (vezi toată discuția)
Pentru o simpla stampila este nevoie de o cerere? raluk_s raluk_s buna seara, As avea o intrebare, daca ma puteti ajuta... Doresc sa imi schimb buletinu, la buletine mi s-a spus ca imi trebuie stampila pe sentinta ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata hotarare judecatoreasca Geral Geral Buna seara. As dori sa aflu cum pot obtine o copie legalizata dupa o hotarare judecatoreasca. Ce sume trebuiesc platite si unde? Va multumesc. (vezi toată discuția)