avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident de circulatie soldat cu victima
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident de circulatie soldat cu victima

Acum o saptamana bunicamiu l-a sunat pe tata sa mearga la tara deoarece i-a spus matusa mea(sora tatalui meu , fiica vitrega a bunicului) ca se strica vinul . Pe la jumatatea drumului tata spune ca o masina din fatza lui a dat semnal dreapta si s-a bagat sa il depaseasca , cel care a dat semnal dreapta a luat de volan stanga , tata s-a speriat si a piscat frana , ala si-a vazut de drum si tata a intrat cu masina intr-o buturuga dupa care l-a aruncat in stalp . A iesit din masina , a chemat ambulanta a venit elicopterul si l-a luat pe bunicul meu vitreg . Acum el este la spitalul Floreasca la terapie intensiva nu se stie daca v-a scapa cu viata.
Daca moare de ce v-a fi vinovat tatal meu , soferul accidentului ? (Cel despre care spune ca a folosit semnalul aiurea nu a fost gasit deoarece tata nu i-a vazut decat culoarea masinii , logan rosu fara sa ii retina numarul vazandu-si linistit de drum dupa ce tata a facut accidentul).
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:15, 14 Aprilie 2011
infractiunea pt care ar putea fi cercetat ar fi ucidere din culpa. insa trebuie facute cercetari si gasit soferul din masina rosie.
pai sa il gaseasca pana acum nu l-au gasit , cate loganuri rosii sunt in tara asta... si politia i-au spus ca ala cu loganul rosu e autorul moral am cautat pe internet si am gasit aceste cazuri : [link][ link extern ] ]
Ce ati postat pe forum trebuie si dovedit cu martori, ii aveti? Daca se ajunge in instanta , aceasta nu va crede nimic fara o proba sau martori.
din cate stiu erau cativa martori la locul accidentului dar au spus ca nu le trebuie plimbari la politie in bucuresti X-(
Ce dai matale din ziare e poveşti... Acolo ziaristul spune ce vrea ca să-şi vândă foaia. Ce spun martorii sau documentele în faţa instanţei e sfânt.
trebuie neapărat să-i convingi pe cei de pe marginea drumului să vină la judecătorie, chiar de le plăteşti drumul şi ziua de muncă pentru că o condamnare chiar cu suspendare e grea, rămâne în cazier toată viaţa.
Din orice poziţie slabe şanse...

Alte discuții în legătură

Accident rutier, vinovata nu recunoaste gams gams Buna seara, revin cu o problema cu care m-am confruntat pe data de 13, ironic. 2 benzi, prima obligatoriu dreapta, a doua oligatoriu stanga. Eu eram incadrat ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv - vinovat legal? cu moralitatea cum ramane? bibamania1981 bibamania1981 Buna ziua, Am nevoie rapid de un sfat referitor la urmatoarea situatie. Conduceam pe A1, banda II, cu viteza legala. Din spate mi-a facut semnale luminoase ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere pentru culoarea rosie a semaforului zender zender Buna ziua, am nevoie de un pic de ajutor in formularea plangerii pentru atacarea procesului verbal prin care mi-a fost retinut permisul. Eram pe soseaua ... (vezi toată discuția)