Acum o saptamana bunicamiu l-a sunat pe tata sa mearga la tara deoarece i-a spus matusa mea(sora tatalui meu , fiica vitrega a bunicului) ca se strica vinul . Pe la jumatatea drumului tata spune ca o masina din fatza lui a dat semnal dreapta si s-a bagat sa il depaseasca , cel care a dat semnal dreapta a luat de volan stanga , tata s-a speriat si a piscat frana , ala si-a vazut de drum si tata a intrat cu masina intr-o buturuga dupa care l-a aruncat in stalp . A iesit din masina , a chemat ambulanta a venit elicopterul si l-a luat pe bunicul meu vitreg . Acum el este la spitalul Floreasca la terapie intensiva nu se stie daca v-a scapa cu viata.
Daca moare de ce v-a fi vinovat tatal meu , soferul accidentului ? (Cel despre care spune ca a folosit semnalul aiurea nu a fost gasit deoarece tata nu i-a vazut decat culoarea masinii , logan rosu fara sa ii retina numarul vazandu-si linistit de drum dupa ce tata a facut accidentul).
pai sa il gaseasca pana acum nu l-au gasit , cate loganuri rosii sunt in tara asta... si politia i-au spus ca ala cu loganul rosu e autorul moral am cautat pe internet si am gasit aceste cazuri : [link][ link extern ] ]
Ce dai matale din ziare e poveşti... Acolo ziaristul spune ce vrea ca să-şi vândă foaia. Ce spun martorii sau documentele în faţa instanţei e sfânt.
trebuie neapărat să-i convingi pe cei de pe marginea drumului să vină la judecătorie, chiar de le plăteşti drumul şi ziua de muncă pentru că o condamnare chiar cu suspendare e grea, rămâne în cazier toată viaţa.
Din orice poziţie slabe şanse...