avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Notificare girant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Notificare girant

In anul 2009 am girat pe cineva la Banca Cooperatista pt un credit de 6000 de lei.Acea persoana nu a mai platit de trei luni rata la Banca si ieri am primit acasa o notificare prin care suntem avertizati ca urmeaza popriri de la noi girantii. Titularul creditului mai are de platit inca 2.975.43 lei.
Ce se intampla daca titularul creditului nu plateste ratele restante?
Ce penalizari se pun pentru cele trei luni de intarziere?
Noua girantilor (suntem 3) ce suma ni se opreste din salariu?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:23, 12 Aprilie 2011
Banca poate sa va execute silit pe toti trei, sau unul din voi pana isi recupereaza intotalitate debitul datorat de debitorul principal.
Ce penalizari ?? :Oeste in functie ce scrie in contractul de credit..:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata ratei la banca jean59 jean59 O cunostinta a facut un imprumut la banca si nu a platit rata 2 luni.Pentru suma luata de la banca a avut si 2 giranti care au girat cu bunuri imobile pentru a ... (vezi toată discuția)
Popriri ContSters188799 ContSters188799 am facut un imprumut la un CAR, si am fost girata de 2 persoane. nu am reusit sa platesc la timp si mi-a fost trimis imediat dosarul la un executor, care acum ... (vezi toată discuția)
Probleme cu creditul maria51 maria51 am girat pe un coleg la banca DECEBAL DEVA,colegul a mai contactat un credit cu gaj apartament,mentionez ca ambele credite le-a facut in acelas an,la creditul ... (vezi toată discuția)