avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitate gaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitate gaj

Salut!
am si eu niste nelamuriri...bunicii mi-au facut act de vanzare-cumparare pe o casa si au trecut ca tutore pana la 18 ani pe o persoana de la primarie...cand inca eram minor mama mea a pus gaj aceasta casa...la 18 ani trebuia sa mi se ceara acordul?...mai este valabil acest gaj?...va multumesc

Alte discuții în legătură

Improprietarire minor Malex_ Malex_ Doi oameni inaintati in varsta s-au recasatorit si au un copil inca minor. Existand posibilitatea ca acest copil sa ramana orfan inainte de majorat,cei doi ar ... (vezi toată discuția)
Inlaturare de la mostenire ... piticut86 piticut86 buna ziua...am urmatoarea nelamuriri,am cautat in lege dar nu am gasit concret ..pe scurt:de la varsta de 18 ani am mostenit un apartament ,este un contract de ... (vezi toată discuția)
Se poate face un contract propriului copil minor pt un imobil? ofemeiedisperata ofemeiedisperata buna ziua.am si eu o mare problema,sper sa ma puteti ajuta. sunt casatorita si avem un copil de 6 ani.in timpul acestei casatorii am cumparat 2 imobile cu ... (vezi toată discuția)