avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna Seara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna Seara

Am si eu o problema , mi-am facut un card la o banca visa electron si ieri am fost sa imi bag bani pe el am bagat suma de 700 de ron si banca mi-a oprit cont la blocat , si nu pot sa inteleg de ec la blocat, am vorbit cu cineva si mi-a spus ca e vorba de niste amenzi neplatite de mine , finantele au dreptu sa intre in contu meu sa imi ia banii? +ca am 100 de prieteni la fel au amenzi care stau bine mersi cu contu plin nu ia luat statu nimic , dar cum e posibil sa imi fac cont la o banca privata si ei sa imi dea toate datele mele :| ? Pai eu cand m am dus sa imi fac contu de ce nu ma luat de mana o doamna de acolo "ba baiatule vezi ca daca ai amenzi noi nu raspundem iti dam cont la fisc sa faca ce vrea " Greseala mea cea mai mare cand am semnat atunci pt card nu am stat sa citesc cuvant cu cuvant tot , ma rog intrebarea mea e , cum pot sa imi recuperez banii , ce sa fac? #-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:17, 12 Aprilie 2011
Nu cred ca mai puteti ... cel putin nu in limita amenzilor pe care le aveti de plata ... pe procedura fiscala bancile sunt obligate sa indisponibilizeze conturile pana la acoperirea debitului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum i.mi pot recupera banii..? Dana030887 Dana030887 Ma numesc Ioana,am avut un proces penal in Germania pe care l.am castigat,am fost despagubita cu 34.500£,dar banii nu i.am putut lua niciodata pentru ca omul ... (vezi toată discuția)
Popriri ramase in fiinta pe cont dupa achitarea datoriei NegruVasilica NegruVasilica Buna ziua! Am Cont deschis la Banca Transilvania. In octombrie 2013 cind fiica mea mi-a trimis din Italia 50 de euro nu am putut sa-i ridic intrucit aveam ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi cristian_55 cristian_55 Buna ziua, Mi-a fost instituita poprire pe conturi pentru niste presupuse amenzi de circulatie. Am consultat codul civil.... si am facut contestatie la ... (vezi toată discuția)