avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintarea unei S.C.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintarea unei S.C.

Eu ca student ce avantaje am la infiintarea unei firme? Si cum pot trece firma mamei mele de pe numele ei pe numele meu? Am reduceri la ceva din documentele pe caretrebuie sa le obtin? De ce documente am nevoie pt a-mi infiinta o firma? Si de unde le pot obtine?
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 16 August 2004
Da ai facilitate pentru infiintarea unui SRL cu asociat unic doar. Adica esti scutita de la plata taxelor cerute de Registrul Comertului. Vei plati doar taxa judiciara de timvru de 342.000 lei si bineinteles ai nevoie de capitalul social care trebuie depus la o banca, capital care trebuie sa fie de minimum 2 milioanei lei. Actele care sunt necesare le gasesti la Registrul Comertului, dar sunt si ceva articole pe avocatnet in legatura cu respectivele acte. Pentru facilitatile acordate vezi HG 166/2003.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - sunt student cataworship cataworship Sal vreau sa stiu si eu de ce sunt scutit pentru a infiinta o firma S.R.L , daca sunt student . Cat m-ar costa ? (vezi toată discuția)
Reduceri pentru studenti, la infiintare firma paptamas paptamas Buna ziua. Stiu ca studentii beneficiaza de anumite reduceri, la deschiderea firmei. Aceste avantaje, sau scutiri de taxe sunt acelasi pentru SRL, PFA, sau ... (vezi toată discuția)
Cooptare asociat nou in firma infiintata ca student scd22 scd22 Buna ziua, Am o microintreprindere cu asociat unic la infiintarea careia am beneficiat de reducerea de taxe conform HG 166/2003. Aceasta hotarare prevede ... (vezi toată discuția)