avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salar fara a exista o hotarare ...
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salar fara a exista o hotarare judecatoreasca

pana la urma se poate sa-ti opreasca banca la care am cardul de salar 1/3 din salar fara a exista o hotarare judecatoreasca?Conform legii este necesar sa existe o hotarare judecatoreasca de incredintare a executarii silite?
Cel mai recent răspuns: ContSters199098 , utilizator 10:24, 13 Aprilie 2011
Daca aveti incheiat un contract de credit cu banca, vi se va pune poprire pe veniturile de natura salariala, fara a se mai cere incuviintarea executarii silite de catre instanta..
Cititi cu atentie contractul de credit, veti observa ca ati dat dreptul bancii sa va debiteze toate conturile cand aveti obligatii de plata scadente fata de aceasta. In plus, va poate opri toata rata, nu doar 1/3 din salariu, ptr ca nu este executare silita prin poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu fara incuviintarea executarii silite - abuz banca davidescucostel davidescucostel Buna ziua Problema mea este urmatoarea : - in urma cu 4 ani am facut un imprumut de nevoi personale la banca . Am achitat o buna perioada ratele , dar ... (vezi toată discuția)
Credite neachitate belecuta09 belecuta09 Buna ziua, Am o mare rugaminte : am 3 credite (1 nevoi personale, 2 carduri ) care au fost declarate scadente din cauza faptului ca nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)
Poprire Bujor Catalina Bujor Catalina Buna ziua, va deranjez cu cateva intrebari: in cazul in care ratele ptr un credit nu au fost platite si debitorul a fost instiintat/somat sa plateasca, ... (vezi toată discuția)