Din cate am inteles in lunile viitoare se va discuta un proiect de lege care prevede legalizarea utilizarii canabisului in asa numitele "Coffee shop". Si in caz ca trece aceasta lege asta va insemna ca cei care acum sunt inchisi din cauza ca au facut trafic sau consum de canabis vor fi eliberati?
Era intr-un ziar de saptamana trecuta un articol legat de acest proiect de lege. De asta vroiam sa stiu in caz ca se va adopta ce se va intampla cu cei care sunt acum inchisi pt trafic sau consum de canabis? Din cate stiu eu se aplica legea mai favorabila. Nu stie nimeni exact?
Nu se va aproba niciodata un astfel de proiect, nu se poate acest lucru societatea nefiind la un nivel in care va putea accepta legalizarea canabisului. Comparati putin Olanda si restul statelor de acest gen cu Romania, gandirea oamenilor si conceptiile acestora despre viata si va veti da seama ce ar iesi daca s-ar legaliza aceste substante.
Nu mai bagati in seama tot ce se scrie in ziare.
Cu tot respectul,eu cred ca acest "proiect" ,dar mai ales votarea si promulgarea unei astfel de legi,este doar in imaginatia unor consumatori sau a unor persoane condamnate pentru astfel de infractiuni.
S-ar putea ca unii "jurnalisti" sa aiba si ei"fanteziile" lor,datorate fie lipsei de senzational,fie unor anume "apetente" pentru consum.