avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale salon de infrumusetare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

salon de infrumusetare

de ce acte am nevoie pentru infintarea unui salon de infrumusetare?
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 10:07, 14 Aprilie 2011
Va recomand infiintarea unei intreprinderi individuale. Costuri de maximum 300 ron, puteti sa angajati persoane cu carte de munca, contabilitate in partida simpla. detalii infiintare aici:[ link extern ]
SUCCES!
Costul de infiintare a unei intreprinderi individuale este 400 RON.
gabitzy a scris:

de ce acte am nevoie pentru infintarea unui salon de infrumusetare?

pentru salonul de infrumusetare din cate stiu se solicita si calificare in domeniu si cursul de notiuni fundamentale de igiena.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate comerciala catalyna_pavel catalyna_pavel Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei societati comerciale, ce documente / avizari sunt necesare si care sunt ... (vezi toată discuția)
pfa - infiintare yony yony buna, as dori sa stiu mai multe detali despre infiintarea unui PFA : ce acte trebuie,cam cat dureaza infiintarea PFA, firme din brasov care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Un salon de infrumusetare poate functiona ca si intreprindere individuala? petranca petranca Buna ziua. Ma intereseaza deschiderea unui salon de infrumusetare deocamdata axat doar pe servicii de bronzare (de care sa ma ocup personal) si ... (vezi toată discuția)