avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Un salon de infrumusetare poate functiona ca si ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Un salon de infrumusetare poate functiona ca si intreprindere individuala?

Buna ziua. Ma intereseaza deschiderea unui salon de infrumusetare deocamdata axat doar pe servicii de bronzare (de care sa ma ocup personal) si manichiura/pedichiura (pentru care as angaja o persoana calificata). Intr-un interval de 1 an planuiesc extinderea salonului pe servivii de slabire. In ce masura acest tip de afacere ar putea functiona ca si intreprindere individuala, avand in vedere beneficiile fata de un srl (costuri mai mici, contabilitate mai simpla etc).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:32, 26 August 2010
poate functiona ca si intreprindere individuala fara probleme.. bafta!
Da,poate functiona ca intreprindere individuala.

andymaurul
Afacerea dvs. se preteaza acestei forme - intreprindere individuala. Contabilitatea se tine in partida simpla, puteti sa aveti pana la 5 angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salon de infrumusetare gabitzy gabitzy de ce acte am nevoie pentru infintarea unui salon de infrumusetare? (vezi toată discuția)
Pfa - salon coafura-frizerie-manichiura-pedichiura Radu Doina Radu Doina Buna ziua, va rog respectuos daca se poate sa descrieti pasii+actele+cheltuielile necesare pt deschiderea si functionarea anuala (fara probleme de ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de cateva raspunsuri , multumesc sarasara sarasara Buna ziua... intrebarile mele ar fi dupa cum urmeaza - doresc sa infiintez un pfa , activitate - nu stiu inca unde se incadreaza eu va spun ce doresc sa lucrez ... (vezi toată discuția)