avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice propunere finaciara gresita
Discuție deschisă în Achiziţii publice

propunere finaciara gresita

Buna!
Am nevoie sa ma lumineze si pe mine cineva! Va rog:sorry:#-o
Am participat la o procedura online la care s-a cerut prin fisa de date a achizitiei depunerea ofertei financiare prin introducerea sumei in SEAP pentru intreaga cantitate. Am participat doi OE. Eu am introdus valoarea totala celalalt a ofertat pretul pe unitate de masura.
Ce se intampla in cazul asta?
Este conforma sau nu oferta contraofertantului meu:help:?
Cel mai recent răspuns: dianaforever27 , utilizator 10:22, 17 Aprilie 2011
I se vor cere clarificari privind suma ofertata(mult sub 85%). Nu are cum sa justifice.
In mod normal, eroarea nu poate fi incadrata la art.80 din HG 925, deci ar trebui respins.
am cerut parerea ANRMAP-ului si ne-au indrumat sa facem contestatie....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice-fisa de date. albertoconstruct albertoconstruct Buna ziua,am participat de curand la o cerere de oferta pentru achizitie lucrari de constructii,in fisa de date pusa la dispozitie pe seap,erea trecut ca si ... (vezi toată discuția)
Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)