avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Raspuns la cerere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Raspuns la cerere

Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti care este termenul maxim in care se poate raspunde la o cerere adresata presedintelui unei asociatii de proprietari.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:46, 14 Aprilie 2011
30 zile
Conform OG nr 27/2002 , termenul legal de raspuns la petitii este de 30 de zile
Depinde ce intrebati!
Daca va intereseaza sau contestati ceva din lista de intretinere, contestatia trebuie sa o faceti in 10 zile de la afisare si raspunsul sa-l primiti in urmatoarele 7 zile.

Daca va intereseaza alte probleme din asociatie, atunci se aplica acel termen de 30 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 2 din og 27/2002 - rog raspuns la urmatoarele 2 intrebari albuemanoil albuemanoil 1. prin PETITIE se intelege si contestarea LISTELOR DE PLATA (emise de asociatiile de proprietari ) in baza art. 12.A.d. din HG 1588/2007 ? ... (vezi toată discuția)
Termene raspunsuri sesizari petre_marian petre_marian buna ziua.as dori sa aflu in cat timp .este obligat presedintele asociatiei de proprietari sa raspunda la sesizari.daca este obligat sa raspunda in scris sau ... (vezi toată discuția)
Termen adresa presedinte asociatie proprietari ciungu ciungu Am facut o adresa presedintelui asociatiei de proprietari si am rugamintea sa-mi comunicati care este termenul de raspuns.Adresa nu se refera la lista de ... (vezi toată discuția)