avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Protectia muncii obligatorie la SRL fara asociati?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Protectia muncii obligatorie la SRL fara asociati?

Buna ziua, este obligatorie protectia muncii la un SRL (comert cu rochii) cu 2 asociati dar fara angajati?
Multumesc.

Tocmai am vorbit cu un inspector autorizat si raspunsul la intrebare este DA, cu sau fara angajati protectia muncii este obligatorie si se face lunar. Pretul serviciului variaza in functie de angajati.

Rog un moderator sa inchida acest topic.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2011
KaraAlexa, utilizator

Alte discuții în legătură

Inspector protectia muncii Nicoleta Miu Nicoleta Miu cf noilor reglementari al codului muncii,daca am diploma de inspector protectia muncii, am dreptul de a lucra la mai multe firme, cu 2-3 ore, ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Ssm AniBunicelu AniBunicelu Buna ziua. 1)In cazul in care un inspector SSM, nu este angajat cu contract de munca intr-o institutie, in ce conditii poate efectua cele trei instruiri ale ... (vezi toată discuția)
Administrator sau manager? gabi_6y gabi_6y va rog sa-mi raspundeti daca un asociat unic al unei societati poate fi managerul acesteia, daca poate realiza activitatile din domeniul de activitate , cum as ... (vezi toată discuția)