avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate intocmi un titlu de proprietate?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate intocmi un titlu de proprietate?

buna ziua
am certificat de mostenitor din anul 1985 de pe urma tatalui decedat pe o jumatate de casa si teren de 250mp(suprafata totala e de 0.25ha). fratii au renuntat la mostenirea de pe tata in favoarea mea, iar jumatate din locuinta a ramas partea mamei. in anul 1986 mama vinde partea ei de locuinta mie si unui frate.
fiind mostenitoatea tatalui pot se poate intocmi titlu de proprietate din teren, cota ce mi se cuvine?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:46, 14 Aprilie 2011
Buna ziua !
Ati solicitat constituirea / reconstituirea dreptului de proprietate pe intreaga suprafata de 0,25 ha , in baza legilor fondului funciar ? Platiti impozitul aferent intregii suprafete de teren ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme legea 18/91 Veronica Popescu Veronica Popescu Strabunicul meu a cumparat o casa pe un teren cu o suprafata de 1300 mp in anul 1950 intr-un sat.Casa a vandut-o in 1986 iar in actul de vanzare cumparare se ... (vezi toată discuția)
Care sunt cotele aferente unei succesiuni Duca22 Duca22 Buna ziua, Care sunt cotele aferente unei succesiuni pentru 2 frati in cazul in care exista doar : 1 Certificat mostenitor fratele 1 - din 1985 dupa tata ... (vezi toată discuția)
Cota parte din moștenire o ia statul ? Icarus33 Icarus33 Bună ziua . Tatăl meu a decedat în anul 2014 . Anul acesta am fost la notarul public , de la ultimul domiciliu al defunctului , pentru a dezbate moștenirea ... (vezi toată discuția)