avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii pensionar angajat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii pensionar angajat

Buna ziua,
Avem un angajat permanent cu program normal de 8 ore,caruia ia venit decizia de pensionare incepand cu 01.01.2011.Intrebarea mea este daca i se mai retin contributii obligatorii ?(care sunt acestea?):(
Cel mai recent răspuns: november , utilizator 13:24, 14 Aprilie 2011
Buna ziua.
Se retin toate contributiile obligatorii cu exceptia somaj angajat, somaj angajator si fond garantare creante salariale.
Multumesc frumos pentru raspuns.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajati pensionari adacris adacris Buna ziua, as dori sa va intreb, in cazul in care la societate am angajati pensionari ,cu contract de munca de 8 ore: 1. pt acestia se percepe contibutie ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii salariale in cazul cumulului cu pensia ana_maria1 ana_maria1 Buna ziua! Avem un salariat care incepand din aceasta luna cumuleaza pensia cu venitul din salariu.Ce contributii i se alculeaza la salariu?I se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Angajarea unui pensionar Dana Salomia Dana Salomia Am si eu nevoie de ajutor. Am o angajata care este pensionara pe caz de boala, gradul III de invaliditate. Este angajata cu 4 ore / zi. Vreau sa stiu daca ii ... (vezi toată discuția)