buna ziua
Bonurile fiscale, cele de combustibil se inregistreaza in declaratia 394?
Am remarcat ca se inregistraza numai veniturile si cheltuielile pentru care s-a emis factura.
Eu cred ca am gresit, am trecut in 394 si bonurile de combustibil.
unde scrie ca daca este doar o declaratie informativa nu este sanctionata cu amenda in cazul depunerii incomplete sau eronate a ei?am o situatie similara si am primit amenda de la fisc 12000 si 6000 in 48 ore.au fost depuse in termen declaratiile 394 dar sunt incomplete,datorita unor erori umane dar sunt inreg dpdv fiscal in decl 300.am contestat pv si am luat legatura si cu un avocat care urmeaza sa se documenteze ptr a contesta si in instanta.care este parerea dvs?
Este de preferat ca aceste erori sa fie descoperite la timp. Si depuse declaratiile corectate.
Nerespectarea obligatiei de depunere a declaratiei, se sanctioneaza conform prevederilor Codului de Procedura Fiscala cu amenda de la 12000 la 14000 lei pentru persoane juridice.
Personal, nu am cunostinta de aplicarea amenzilor in cazul in care declaratia 394 este depusa incomplet. Fiind o declaratie informativa, aceasta se poate corecta pentru aceeasi luna, ori de cate ori se constata erori sau omisiuni de inregistrare.
Alte discuții în legătură
Nedepunere decl.394
CHANEL
[i]Am omis depunerea declaratiei 394 la 25 iulie 2009 .
Am inteles ca daca au trecut 15 zile de la termen si nu am primit o notificare de la finante ,plus ... (vezi toată discuția)
Declaratie 394
hingheru
Buna ziua,
Daca am uitat sa depun declaratia 394 , pot lua amenda? am inteles ca ameda este intre 12000 si 14000 ron.Este chiar atat de mult, nu poate fi ... (vezi toată discuția)