avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Sanctiuni privind nedepunerea declaratiei 394
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Sanctiuni privind nedepunerea declaratiei 394

Am pus intrebarea ce implicatii sunt daca o societate nu a depus decl 394 pentru anul 2008.
Am descoperit la atentionarea din partea unui furnizor care are control la TVA
Cel mai recent răspuns: Maiamod , utilizator 23:26, 30 Aprilie 2013
Nedepunerea la termen a declaratiei 394,constituie contraventie conform art.219 alin.(1) lit.f) din Codul de procedura fiscala si poate fi sanctionata cu amenda de la
12000 la 14000 lei pentru persoanele juridice,conform aceluiasi articol alin.(2).
Daca nu ați primit notificare intr-o asa mare perioada de timp puteți merge sa o depuneti , intr-adevăr amenzile pentru nedepunerea decl . 394 sunt destul de usturatoare . Probabil primiti avertisment .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda decl.394 ona_elaa ona_elaa Buna ziua, As dorii sa stiu cat de intemeiata este amenda de 12.000lei pe care am primit-o in urma unei inspectii fiscale care a trecut pe p-v ca fapta ... (vezi toată discuția)
Decl. 394 blu_angel blu_angel buna ziua Bonurile fiscale, cele de combustibil se inregistreaza in declaratia 394? Am remarcat ca se inregistraza numai veniturile si cheltuielile pentru ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni pentru nedepunerea declaratie 394/2008 breja breja Societatea a avut probleme in 2008 legate de nedepunerea declaratiilor. A platit amenda la ANAF pentru decl nedepuse mai putin decl 394. Ce amenda trebuie ... (vezi toată discuția)