Am pus intrebarea ce implicatii sunt daca o societate nu a depus decl 394 pentru anul 2008.
Am descoperit la atentionarea din partea unui furnizor care are control la TVA
Nedepunerea la termen a declaratiei 394,constituie contraventie conform art.219 alin.(1) lit.f) din Codul de procedura fiscala si poate fi sanctionata cu amenda de la
12000 la 14000 lei pentru persoanele juridice,conform aceluiasi articol alin.(2).
Daca nu ați primit notificare intr-o asa mare perioada de timp puteți merge sa o depuneti , intr-adevăr amenzile pentru nedepunerea decl . 394 sunt destul de usturatoare . Probabil primiti avertisment .
Amenda decl.394
ona_elaa
Buna ziua,
As dorii sa stiu cat de intemeiata este amenda de 12.000lei pe care am primit-o in urma unei inspectii fiscale care a trecut pe p-v ca fapta ... (vezi toată discuția)
Decl. 394
blu_angel
buna ziua
Bonurile fiscale, cele de combustibil se inregistreaza in declaratia 394?
Am remarcat ca se inregistraza numai veniturile si cheltuielile pentru ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.