avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TVA constructii
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TVA constructii

Buna ziua!
Am un apartament de 4 camere cumparat in 1997 care vreau sa-l vand sau sa schimb cu 2 imobile mai mici.
In cazul vanzarii, platesc TVA? Trebuie sa fac o notificare la financiar pt o reducere?Cum e mai convenabil?
In cazul schimbului, se ia in calcul TVA-UL? Care sunt formele de perfectare a schimbului imobiliar sicare sunt cotele de achitare a taxelor notariale de catre partile contractuale?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxe notariale elle-elle elle-elle vreau sa cumpar apartament prin programul prima casa. Cine suporta cheltuielile la notar pentru contractul final de vanzare-cumparare?Ce suma platesc eu ca si ... (vezi toată discuția)
Contract vânzare cumparare mitabiciclista mitabiciclista Vreau sa fac un schimb dau o garsoniera plus o diferență de bani pentru un apartament cu 3 .camere.se pot face 2 contracte de vânzare cumpărare având în ... (vezi toată discuția)
Tva 5% pt achizitii imobiliare, imobil nou, cum si cui se aplica?! agb23 agb23 Buna ziua. Am cumparat un imobil in valoare de X Euro cu TVA, pret pe care dezvoltatorul imobiliat/vanzatorul mi la stipulat de la inceput incheierii ... (vezi toată discuția)