Buna ziua . In data de 01 11 2010 am iesit la pensie.Din 04 03 2011 cei de la casa de pensii care mi-au finalizat dosarul fiind nevoiti mi l-au transferat la alta casa de pensii de care apartin.Toate bune si frumoase pana ce m-am dus la respectiva casa de pensii ca sa -mi treaca pensia pe card asta fiind pe 26 03 2011 insa surpriza a aparut,si cei de aici au spus ca nu este nici un dosar la ei dar mi-au spus sa las cererea pentru ca sa mi se bage pensia pe card la ei.Surpriza consta in aceea ca azi 14 04 2011 am incercat sa vad daca s-a rezolvat si nu numai ca nu mi s-a rezolvat problema dar nici nu mi l-au bagat in lucru (dosarul)si ca nici nu am sa mai primesc pensia pe luna aprilie si nu se stie daca si in luna mai si au mai si recunoscut ca dosarul a fost primit pe 04 03 2011.Daca nu as fi avut nevoie acuta de bani poate nu m-ar fi deranjat dar functionarilor daca nu li s-ar da doua luni salariile cum s-ar simti.Va intreb daca ar fi cumva vreo rezolvare la problema mea? VA MULTUMESC!!!!
Cei de la casa de pensii care au transferat dosarul, daca tot v-au spus data comunicarii adresei interne de transfer, ar fi trebuit sa va spuna ca cei de la casa de pensii unde a fost transferat dosarul vor emite o noua decizie de pensie si dupa aceea vor face plati.
Asta nu-i scuza cu nimic pe cei de la pensii care au primit dosarul si n-au facut nimic. Rezolvarea este sa emita decizie si sa va puna in plata cat mai repede. Intrati in audienta la director, este inadmisibil sa va spuna ca "poate nici in mai n-o sa primiti pensia".
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie de urmas
anders
In luna martie 2011, in urma decesului sotului - cadru militar, sotia a depus cerere pentru pensia de urmas pentru ea si copilul minor - 16 ani. Pana la ... (vezi toată discuția)