avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se aplicã timbrul judiciar pe cererea de chemare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se aplicã timbrul judiciar pe cererea de chemare în judecatã

Nasol!!!
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 21 August 2004
CUM SE APLICÃ TIMBRUL JUDICIAR PE CEREREA DE CHEMARE ÎN JUDECATÃ +
numai matca pe dosul cererii, ?
ambele bucăţi pe dosul cererii?
la sfârşitul cererii?
e foarte urgent
Se ataseaza integral(adica le prinzi cu o clema de foaie,atat matca cat si timbrul propriu-zis).Ai grija sa se consemneze ca l-ai platit.Bafta!
Se ataseaza integral(adica le prinzi cu o clema de foaie,atat matca cat si timbrul propriu-zis).Ai grija sa se consemneze ca l-ai platit.Bafta!
UAFA, L-AM LIPIT PE TOT LA SFÂRªITUL CERERII ªI APOI AM DEPUS-O LA POªTÃ
Ai facut fosrte bine!
Daca il atasai doar cu o clema se putea pierde!
Succes!

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie; despre patrimoniu raul.alex raul.alex Buna ziua. Va rog frumos, poate ma puteti ajuta cu pareri, sfaturi. Am depus un dosar la judecatorie pentru acordarea personalitatii juridice, in vederea ... (vezi toată discuția)
Pot sã trimit cererea de chemare în judecatã fãrã sã ataºez dovada plãþii taxei judiciare de timbru? modul modul In urma cu aproximativ 2 ani jumate m-a agresat un tip. Am avut 15 zile IML, dar acesta a fost scos pe baza art 18^1 . retinandu-se ca l-am provocat, desi eu ... (vezi toată discuția)
Taxe judiciara de timbru bobogeta bobogeta Am un litigiu de munca - concediere disciplinara.Am solicitat la serviciul de arhiva a tribunalului ,o copie dupa decizia Curtii de Apel si mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)