avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... rabla
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

rabla

daca duc o masia eligibila in cadru programuluirabla, pe linga vaucer,la remat primesc si bani???pt fier vechi(considerind masina fier vechi?)sau doar vaucerul?
Cel mai recent răspuns: Alina Cassandra Dobre , Avocat 18:43, 14 Aprilie 2011
primiti numai voucherul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rabla 2018 Phantomell Phantomell Salut, am si eu o intrebare... Se poate instraina voucherul? As dori sa achizitionez o masina prin programul rabla 2018,dar nu am o masina veche, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Radierea auto cu contract de vinzare-cumparare Ovidiu-Ciprian Ovidiu-Ciprian Buna Ziua. Am si eu o intrebare,in legatura cu masina pe care inca o detin . Masina e inscrisa inca in circulatie dar eu o dezmembrez.,dupa care sa merg sa o ... (vezi toată discuția)
Cum imi mai pot eu achizitiona un alt automobil in situatia in care venitul lunar nu imi permite? bubutu2 bubutu2 Daca sunt pensionat pe caz de boala,predau autoturismul vechi la REMAT,obtin un voucher de 3800 ron,cum imi mai pot eu achizitiona un alt automobil,chiar si ... (vezi toată discuția)