OPC Bucuresti nu considera, prin reprezentantii sai, 2 tinerei tupeisti care se ocupa de banci ca lipsa notificarii debitorului la cesiunea creditelor catre un tert, e treaba lor. Adica un abuz al bancii fata de client nu e treaba lor.
De aceea va rog sa-mi spuneti pentru ce sunt amendate bancile de OPC si ce as putea sa citesc pentru a ma documenta in acest sens.
Mie nu mi se pare in regula ce spun ei dar ce pot sa mai fac? Exista un for superior unde pot reclama pe OPC?
cam au dreptate cei de la OPC. ce paguba v-a produs aceasta lipsa de procedura din partea bancii? eu zic ca e un avantaj intr-un eventual litigiu cu tertul sau banca.
pentru ca o fapta de comert sa intre in atributiunile ANPC, printre altele, trebuie sa va fi produs o paguba!!!!
iar daca dv. stiti mai bine legislatia de ce mai lansati discutii in forum? acesta este deschis tuturor discutiilor, nu mai fiti asa vehement.
Sunt indignat pentru faptul ca dvs., necunoscind si neintelegind deloc situatia, comentati, eu unul nu as face-o daca nu as sti despre ce vorbesc.
Actiunile bancii imi produc MARI, IMENSE pagube ireversibile.
Nu am afirmat ca stiu totul, am deschis acest topic, atentie la ce scriu oamenii, pentru a afla pentru ce anume sunt amendate uzual bancile, atit, nu ca sa discut cazul meu care are de altfel un alt topic.
Pozitia dvs. e in afara topicului, nu am scris pentru ca dvs. sa-mi dati sau nu dreptate, nu asta e ce ma intereseaza, fara suparare. Am scris pentru a afla clar pentru ce pot fi amendate bancile de catre OPC, care e cadrul legal.
O zi buna tuturor!
Nu prea vad sensul amendarii unei banci. Banca poate face bani la infinit. A amenda o banca e ca si cum ai spune ca pun seful vaporului care cara 10000 de containere sa imi transporte si o coala A4.
Abuzurile asupra clientilor se pot rezolva dand banca in judecata. In felul asta, macar poate si clientul avea parte de un pic de dreptate.
Dosarul de credit
bibicu_56
buna ziua!
Va rog sa imi spuneti daca eu, in calitate de client al unei banci comerciale cu un credit ipotecar in derulare, pot consulta dosarul meu de credit ... (vezi toată discuția)