Buna seara va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti unde pot reclama site-ul asta in care oricine care are o poza de a mea spre exemplu. o poate pune lejer iar pe site iar pe seama pozei mele se comenteaza ore in sir! cu ce drept accepta administratorul site-ului asa ceva??? adica cineva se foloseste de pozele mele, ma pune acolo cu o descriere urata, nici nu aflu cine a pus poza sa-l pot da in judecata iar moderatorul refuza sa stearga pozele
ce pot face? multumesc mult o seara buna.
Adeluta,,,,poza ta cred ca tot cineva care te cunoaste a postat-o cu un ID.in fals. Investigatiile tu poti sa le faci, si vei afla cine este persoana care se foloseste de poza ta. Oricum esti intr-o situatie jenanta...Te cred. :((
Va cred dar moderartorii sau administratorii sitee-ului, nu pot fi convisi de cele pe care d-voastra le relatati. Trebuie sa faceti davada, ca stergerea sau scoatere din forum a unor utilizatori, ar fi un abuz din partea lor, daca cele relatate de d-voastra nu ar fi adevarate. Imi pare rau,,,ca am dat un astfel de raspuns:sorry: