avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... siteul mascarit.ro
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

siteul mascarit.ro

Buna seara va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti unde pot reclama site-ul asta in care oricine care are o poza de a mea spre exemplu. o poate pune lejer iar pe site iar pe seama pozei mele se comenteaza ore in sir! cu ce drept accepta administratorul site-ului asa ceva??? adica cineva se foloseste de pozele mele, ma pune acolo cu o descriere urata, nici nu aflu cine a pus poza sa-l pot da in judecata iar moderatorul refuza sa stearga pozele
ce pot face? multumesc mult o seara buna.
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 17:42, 15 Aprilie 2011
Adeluta,,,,poza ta cred ca tot cineva care te cunoaste a postat-o cu un ID.in fals. Investigatiile tu poti sa le faci, si vei afla cine este persoana care se foloseste de poza ta. Oricum esti intr-o situatie jenanta...Te cred. :((
da, dar dc moderatorul site-ului, refuza sa le sterga????
Va cred dar moderartorii sau administratorii sitee-ului, nu pot fi convisi de cele pe care d-voastra le relatati. Trebuie sa faceti davada, ca stergerea sau scoatere din forum a unor utilizatori, ar fi un abuz din partea lor, daca cele relatate de d-voastra nu ar fi adevarate. Imi pare rau,,,ca am dat un astfel de raspuns:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz telefonic si hartuire llm llm am citit un mesaj, postat tot pe acest forum si asa m-am decis si eu sa pun acest mesaj. de vreo 2 zile sunt sunata neincetat, zi si noapte de diferiti ... (vezi toată discuția)
Cum pot da in judecata un site web? EnErGyZaNt EnErGyZaNt Salut,asa cum vede/ti in titlu as dori informatii cum as putea da in judecata un site web,deoarece am incarcat ceva bani la ei(700 euro) si sunt blocat nu mai ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate pe net Maria Bucuresti Maria Bucuresti Buna seara ! Cineva s-a folosit de numele meu pentru a crea un site pe internet. Site-ul este gazduit in Germania. Le-am scris moderatorilor, dar inca nu am ... (vezi toată discuția)